Rețete tradiționale, ingrediente locale, susurul unui râu de munte. Restaurantul nostru în stil rustic este deja vedetă, pentru mâncarea fabuloasă, dar și pentru decorul inedit. Platou vânătoresc îmbelșugat, balmeș și bulz ca pe vremea bunicii, tocană de vițel fraged la ceaun, pomana porcului savuroasă, papanași pufoși cu smântână și dulceață - iată câteva dintre preparatele românești de care suntem mândri.
Meniu
-Restaurant Resort Moieciu-
SPECIAL

MIC DEJUN-BREAKFAST

CIORBE - SOUPS

PREPARATE DE BAZĂ
MAIN DISHES



GARNITURI - GARNISH

SALATA FEL PRINCIPAL

SALATE - SALADS

VEGETARIAN

DESERT - DESSERT

RACORITOARE - REFRESHMENTS

CAFEA - COFFEE

COCKTAIL TRADITIONAL


CIDRU - CIDER

DRAUGHT

BERE - BEER

BERE LA STICLA

BERE 0.0% (fara alcool)

PĂLINCĂ 50 ml

BĂUTURI 50 ml

VIN LA PAHAR 150 ml

VINUL CASEI 1000 ml

VINURI ALBE 750 ml

Champagne/Prosecco/Spumant

Vin de desert

VINURI ROSE 750 ml

VINURI ROSII 750 ml


Declaratie nutritionala
Programul de lucru
Mic dejun
8:00
10:30

Vineri - Sâmbătă
8:00
22:00

Duminică - Joi
8:00
21:00







