Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

Pentru început, alege o stațiune în care vrei să te cazezi

Resort Fundata
Resort Moieciu
Pasul următor: alege o unitate de cazare

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort

Pentru câte persoane vrei să rezervi?

Ai la dispoziție unități de cazare din care să alegi

Alege tipul și numarul de camere dorite!

Înapoi: alege alt resort
Pasul următor: perioada și durata

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane

În ce perioadă să te așteptăm?

Înapoi: alege altă unitate de cazare
Pasul următor: date personale

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane , în perioada
Înapoi: alege altă perioada și durată
Trimite cererea de rezervare


9°  -0°
Sâmbătă
8°  -0°
Duminică
6°  
Luni
10°  -0°
Marți
11°  
Miercuri
14°  
Joi
16°  
Vineri
Rezervă
acum

Noutăți Evenimente

Carpathian MTB Epic Race 2018

CARPATHIAN MTB EPIC este un concurs Mountainbike ce se va desfasura intre 16 si 19 august 2018, pe parcursul a 180 km intr-un peisaj natural deosebit prin unii dintre cei mai impresionanti munti din Romania.

CARPATHIAN MTB EPIC se va desfasura intre 16 si 19 august 2018

CARPATHIAN MTB EPIC este un concurs MTB pe etape de tip full-service care iti permite sa te focusezi doar pe competitie. Asadar, concentreaza-te si pedaleaza pe parcursul a 180 km intr-un peisaj natural deosebit si pe durata unei urcari de 8,100 de metri prin unii dintre cei mai impresionanti munti din Romania. Toate etapele iau startul si se termina in Race Village, la Cheile Gradistei – Resort Fundata.

Cursa 4-day EPIC include un Prolog si 3 etape de concurs. Prologul (joi, 16 august) reprezinta o cursa de tip XCT (cross-country time trial) al carei rezultate vor fi folosite pentru a determina ordinea concurentilor la linia de Start din prima etapa. Fiecare dintre etape va avea loc pe un traseu distinct: Etapa 1, vineri (17 august) – 60 km, cu diferenta de nivel de 2,700 m; Etapa 2, sambata (18 august) – 60 km, cu diferenta de nivel de 2,900 m; Etapa 3, duminica (19 august) – 60 km, cu diferenta de nivel 2,500 m

Incrierile in concus se fac prin adresa: http://carpathianmtb.ro/ro/cursa/inscrieri/

 

Comunicat de presa august 2018

Staruri ale ciclismului montan, legende internaționale, campioni europeni și naționali, dar și cicliști amatori pasionați de acest sport vor lua parte la cea de a 2-a ediție a Carpathian MTB Epic, în înercarea de a cuceri munții României! Competiția mountain bike multi-etapă, acreditată de UCI, va introduce participanții în regiunea sălbatică din Carpații Meridionali și în atmosfera sportivă energizantă din complexul Cheile Grădiștei – Fundata.

Prima cursă multi-etapă din România înregistrată în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale (UCI), la categoria S2, se va desfășura în perioada 16-19 August la Cheile Grădiștei – Fundata, un complex de nivel Olimpic situat în “Alpii” Transilvaniei, respectiv în județul Brașov.

Mulți cicliști celebri și pasionați, de la campioni Europeni până la cei de nivel mondial, din 25 de țări, vor concura în cursa 4-day EPIC. Echipa MPG România este încântată să ureze bun venit Ambasadorilor de eveniment: Ariane Lüthi, care a cucerit podiumurile la unele dintre cele mai grele concursuri de mountain bike din lume, precum Absa Cape Epic la care a fost de 5 ori campioană; Frans Claes, numărul 1 în clasamentul UCI World Series Marathon 2017; și Vitor Gamito, atlet olimpic, câștigătorul Turului MTB al Portugaliei și Ambasador GoldNutrition.

Competiția se anunță a fi și mai strânsă la cea de a doua ediție a sa, printre campionii internaționali și naționali aflându-se: Janka Keseg Števková (Slovacia), câștigătoarea primei ediții a Carpathian MTB Epic, Márton Blazsó (Ungaria), care a ocupat locul 3 anul trecut în cursa 4-day EPIC din cadrul acestui concurs, Hans Comyn, Ambasador de eveniment (Belgia), Gustav Larsson (Suedia), câștigător a două medalii de argint la Jocurile Olimpice din Beijing în 2008 și la Campionatele mondiale în 2009, Lejla Tanovid și Ivan Širid (Bosnia și Herțegovina), Peeter Pruus (Estonia), Katazina Sosna (Lituania), Riccardo Chiarini (Italia), Cory Wallace (Canada), Jovana Crnogorac (Serbia), Celina Carpinteiro (Portugalia), Andrea Juhásová și Martin Haring (Slovacia), Ramses Bekkenk (Olanda), Veronika Cseh, Andras Parti și Regina Schmidel (Ungaria), Frédéric Gombert (Franța), Miguel Angel Garcia Marti (Spania), deținător al titlului de campion european  București – 12 August 2018 la Ultramaraton MTB – Master 50, Pirmin Eisenbarth, Daniel Gathof, Jakob Hartmann și Pirmin Sigel (Germania), Wolfgang Krenn (Austria) etc. Printre cicliștii Elite din România care au acceptat provocarea competitorilor străini se numără: Lucian Logigan, Alexandru Stancu, Bogdan Duca, Marius Stancu, Attila Malnasi, Ede Molnar, Daniel Bostan, Raul Sînza, Roberto Burța, Tudor Oprea, Robert Dobai Joltvinschi și Paul-Sebastian Muntean.

Carpathian MTB Epic 2018 este deschis tuturor iubitorilor de MTB din țară și de peste hotare, atât profesioniști cât și amatori, oferind 2 variante de concurs:

  • 4-day EPIC include un Prolog și 3 etape zilnice de competiție. Prologul, care va avea loc joi, 16 august, este o cursă în format XCT, pe un traseu de 11 kilometri. Cele 3 etape, organizate în perioada 17-19 august 2018, sunt în format XCM (Cross-country Marathon) și se desfășoară pe câte un traseu distinct de concurs, pe o distanță de 60 km fiecare, având plecarea și sosirea la Cheile Grădiștei – Fundata. Totalul diferenței de nivel acumulate în urcare, pe durata celor trei etape, este de 8.500 m.
     
  • 1-day Challenge are loc pe 19 august a.c. și, ca noutate față de prima ediție, propune un traseu mai scurt, de numai 40 km, special realizat pentru a oferi riderilor amatori, care nu au atins încă un nivel de pregătire necesar pentru cursa 4-day EPIC, ocazia unei experiențe MTB autentice în cadrul unui concurs internațional de top.

Toate detaliile despre concurs se regăsesc pe pagina oficială www.carpathianmtb.ro

Noutăți g 0Noutăți g 1Noutăți g 2Noutăți g 3Noutăți g 4Noutăți g 5Noutăți g 6Noutăți g 7
Află primul ce e nou
Trimite
Copyright © 2017 Cheile Grădiștei. Toate drepturile rezervate.