Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

Pentru început, alege o stațiune în care vrei să te cazezi

Resort Fundata
Resort Moieciu
Pasul următor: alege o unitate de cazare

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort

Pentru câte persoane vrei să rezervi?

Ai la dispoziție unități de cazare din care să alegi

Alege tipul și numarul de camere dorite!

Înapoi: alege alt resort
Pasul următor: perioada și durata

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane

În ce perioadă să te așteptăm?

Înapoi: alege altă unitate de cazare
Pasul următor: date personale

Plănuiește-ți vacanța la

Cheile Grădiștei

vreau să mă cazez în Resort
la , într-un grup de persoane , în perioada
Înapoi: alege altă perioada și durată
Trimite cererea de rezervare


18°  
Marți
12°  10°
Miercuri
17°  11°
Joi
19°  10°
Vineri
19°  12°
Sâmbătă
17°  11°
Duminică
17°  10°
Luni
Rezervă
acum

Evenimente Baza sportivă

Unde poți juca badminton în România?

Pentru fanii sportului, badmintonul este extrem de plăcut și atractiv. Dar pentru jucătorii începători sau avansați este mereu o experiență grozavă!

Badminton-ul este un sport de interior și nu sunt multe locuri unde poți juca badminton în condiții excelente. Când vrei să îți iei cel mai bun prieten la o partidă sau să joci în echipa câștigătoare, alege un cadru relaxant, fascinant și totuși extrem de modern: stațiunea Cheile Grădiștei cu locuri de agrement în aer liber și o bază sportivă la 1300 metri altitudine.

Sala Sporturilor Cheile Grădiștei Fundata - una dintre cele mai moderne locații de badminton

Este ultima lună de iarnă și nu-ți permiti să stai afară ca să faci mișcare. Planifică-ți un weekend activ, în care să te bucuri de sportul tău preferat dar și de confort și relaxare. La Cheile Grădiștei poți intra să joci badminton în sala de sport pe care sportivii de performanță o preferă pentru facilitățile pe care le oferă oricărui campionat.

Cu tribune și peluze de peste 1000 de locuri, îndeplinește toate condițiile pentru evenimentele sportive individuale și de echipă. Imaginează-ți locul perfect care aduce echilibrul între antrenament și stil - și unde poți juca badminton cu spectacolul naturii pe fundal. Fluturașii îi aduci tu, priveliștea e din partea casei!

Pentru o aventură sportivă completă alege și un biliard între prieteni sau adună-ti forțele în jacuzzi cu cromoterapie și cu un masaj lung. Poți oricând să te distrezi și să te relaxezi în atmosfera de mansardă a pub-ului din Fundata sau într-unul dintre cele două centre SPA - variantele sunt diverse, inclusiv să dormi până târziu!

Campionat internațional de badminton de Dragobete

Dacă nu ai planuri pentru final de februarie, vino la Cheile Grădiștei. Între 22 și 25 februarie 2018 găzduim ediția de iarnă a Balkan Badminton Series, cu concursuri individuale și pe echipe, dedicate jucătorilor amatori și veterani de badminton. Dacă îți doreai niște cursuri de badminton aceasta este ocazia de a învăța live de la cei mai buni jucători din toată lumea.

Organizat de BBS Bulgaria și Preventis Sport Club Iași România, circuitul include trei turnee internaționale în tările balcanice - și în această iarnă va însufleți atmosfera din Sala Sporturilor de la Cheile Grădiștei. Iată formatul concursului:

A. Concurs individual (MD, WD, XD)
Sa va juca dublu (bărbați, femei) și Dublu Mixt în trei categorii:

 • Veterani - între 30 și 65 ani
 • Jucători amatori- nu au jucat niciodată în campionatul național ca juniori, jucători care joacă în competiții de nivel scăzut, jucători care joacă de plăcere sau ocazional, Avansați sau Începători,
 • Open - nu există limită de vârstă sau experiență

B. Concursul pe echipe:

Concurs pe echipe mixte (minim 4 bărbați și 2 femei) - 5 meciuri (2 MD + 2 XD + 1 WD) - categorii de vârstă:

 • Open
 • Amatori Avansați
 • Amateur Începători
 • Între 30 și 60 ani

Câștigători la Balkan Badminton Tournament

Orice medalie e o recompensă, dar fiecare câstigător este o  inspirație - ne place să credem. Dacă joci badminton de plăcere, cu siguranță te pot motiva rezultatele celor mai bune țări la prima ediție BBS de la Iași. Iată un rezumat:

 • Ucraina (MD 30+, MD Open, WD Amatori Începători, WD Open, XD Amatori Avansați)
 • Moldova (MD, 37+, MD 44+, MD 51+, MD 58+, MD 65+, WD 51+, WD 58+, XD 30+, XD 37+, XD 51+, XD 58+, XD 65+, XD Amatori Începători, XD Open)
 • Marea Britania (MD Amatori Avansați)
 • România (MD Amatori Începători, WD 44+, WD Amatori Avansați, XD 44+)

Dacă vrei să vezi toate rezultatele citește mai departe  lista câstigătorilor.

De altfel, niciun campionat nu e la fel de strălucitor fără medalii - iar la Ceremonia de Închidere din 25 februarie de la Cheile Grădiștei vor fi premiați cei mai buni jucători de badminton din cadrul Balkan Badminton Tournament.

Nu te-am convins? Atunci trebuie să mai știi că mai sunt încă două momente-spectacol în cadrul turneului: Parada Echipelor și o petrecere de Dragobete.

Acum nu-ți mai rămâne decât să le spui prietenilor că ai găsit cel mai bun loc unde poți juca badminton alături de ei - sau îi poți invita să fiți suporteri BBS pentru o seară. Distracția e garantată!

 

unde-poti-juca-badmintonunde-poti-juca-badmintonunde-poti-juca-badminton locatii-badminton locatii-badminton locatii-badminton
Află primul ce e nou
Trimite
Copyright © 2017 Cheile Grădiștei. Toate drepturile rezervate.